onsdag 29 juni 2011

Hot hot hot

Idag va det ännu en härlig varm dag! Inte minst nere på SAPA där det va en stor brand. Nyfikna som vi (jag) va åkte vi förbi för att kolla in hur det såg ut. Jag kan säga att vi va inte ensamma, hela Finspång hade satt sig i sina bilar för att kolla in branden. Vi drog till ett tomt ICA och köpte vattenmelon istället.


måndag 27 juni 2011

BVC


Den här killen mäter nu 92,5 cm över havet och har en vikt på 14,5 kg.
Allt annat klarade han galant! Tror nästan hon blev lite impad av hur duktig min fis är på att prata :)

söndag 26 juni 2011

Kalasdag

Idag va det dax för kalas för Kalles kusin Becky som har fyllt 3 år. Så idag har vi spenderat ungefär 3 timmar i bilen. Men däremellan va det bus och lek med kusinerna, farbröderna och fastrarna och fika såklart :)


Kalle pimpade paketet lite extra



På hemvägen stannade vi till vid Marieberg för att handla lite. Glass till exempel!

Imorgon är det dax för 2,5 årskontroll på BVC. Ska bli spännande att se hur "stor" han är min lilla fis!

lördag 25 juni 2011

Kvällen avslutas

med nachochips och cheddardip i soffan framför tv´n.
Eftersom sommarvädret lyser med sin frånvaro så fick det bli en tur till Busfabriken idag.



Vi blev trötta av allt bus!


fredag 24 juni 2011

Efter fyra nätter

med arbete är jag lite sliten och trött. Men midsommarfirande har orkats med iallafall. Dagen firades hos mormor och morfar tillsammans med Olle och hans mamma och pappa och G-mormor. Vi åt (alldeles för mycket!) och ungarna busade.

Självklart smaskade vi på jordgubbstårta!


Busfröt Olle!


G-mormor fixar till den  snyggaste stången på gatan!

Trevlig midsommar



måndag 20 juni 2011

Cykeltur

Kalle och jag (med världens sämsta kondis!!!)  tog en cykeltur till Netto för att köpa present till kusin Becky som har fyllt 3 år. För på söndag bär det iväg på kalas. 

Kalles nya keps

lördag 18 juni 2011

Ut med det gamla och.....

in med det nya! Idag va vi inne i stan för att jag skulle få klämma lite på en ny dator. Den jag har nu börjar lixom ge upp lite. Hittade en som jag gillade och som fick godkänt av sambo (minne, prestanda bla bla bla).
Sony Vaio VPCEA4S1E/L - Core i3-380M / 4GB / 320GB / ATI HD 5470 / 14
Beställde den från www.webhallen.com istället för att köpa den i butiken. På det sparade jag 1500:-, som jag definitivt kan ha roligare för.

torsdag 16 juni 2011

Vi ses i höst!

Idag va det sista dan på dagis för Kalleskrutt för nu är det sommarlov! Det firade vi med jordgubbspaj och vaniljsås till efterrätt. Nom nom!




Kalle har ju bara sin "tutte och nusse" när han ska sova. Men vad gör man om man blir "nussugen" men inte ska sova? Jo då tar man sakerna, gömmer sig inne i sin köksvrå, är knäpptyst och tuttar i smyg!


onsdag 15 juni 2011

Lekdejt+reashopping=perfekt dag

Idag när Kalle va på dagis passade jag på att måla lite möbler. I vintras köpte vi ett bord och 4 stolar på loppis som jag håller på att måla vita. Det visade sig bli ett lååååångt projekt. Har ju aldrig tid att göra klart!!!

Lite skillnad va? Det prickiga tyget är vaxat så det är
perfekt när man spiller (barnen alltså!)

Kalles stol från IKEA fick oxå en
uppfräshning för att matcha de andra.


Efter dagis for vi in till Norrköping till bästaste Betty och Ebrima. Bettan fixade fika och killarna busade i lekparken. Underbara ungar!
Men när vi fick höra att det va rea på stan blev det fart på oss. In med ungarna i bilen och iväg!




Gjorde massa fina fynd! En klänning och ett par leggings på Cubus som hade 30% på allt! En klänning och en cardigan från HM för en hundring styck och en väska från Intersport för halva priset.
Love it!




Det va en trött kille som somnade fort ikväll!


Förresten, är man gammal om man tycker att 21:30 är lite sent att börja titta på en film?

måndag 13 juni 2011

Onda ögat

Vaknade imorse, på soffan!, och hade superduper ont i ögat igen. I januari råkade Kalle peta mig i ögat vilket resulterade i ett besök på akuten och ögonlapp i några dagar. Saken är den att det verkar inte bli bra, utan gör apont ibland. Men efter lite kaffe och mycket ajjajjajj så gick vi ut en stund i lekparken. Och det blåste ju halv storm som vanligt, suck!





Kvällen har spenderats med fötterna i skurhinken, som fick agera fotbad, några avsnitt av Cougar Town och en öl i näven (ja på en måndag!)



fredag 10 juni 2011

Efter solsken kommer regn?

Tydligen är det så nu för tiden. Efter en sovmorgon till klockan 8 (Kalle har äntligen fattat va skönt det är att sova på morgonen!!!) så åkte vi till sjön med mormor för att bada. Lite molnigt va det, men varmt o skönt. Men efter ett tag blev molnen inte alls så fina längre så vi packade ihop och åkte hem.
Väl hemma tvättade vi bilen som va så skitig att man fick skämmas för den och åt pannkakor hos mormor medans regnet vräkte ner.




torsdag 9 juni 2011

Det där med powernap

kan ju vara bra om det bara blir en powernap. Men när den blir flera timmar lång och inte slutar förens klockan 17:15 på kvällen är det mindre bra. Jag skulle gå in och väcka Kalle när han sov middag, men somnade i sängen brevid Kalle. I flera timmar!!! Så när det egentligen va läggdags för fisen så va han ju inte ett dugg trött så vi tog en promenad. Tyvärr va det inte bara vi som va kvällspigga, myggen tyckte tydligen att det va väldigt skönt ute.




tisdag 7 juni 2011

Sommarfina fötter


Idag efter dagis åkte Kalle och jag iväg till stan för att köpa sandaler. Till Kalle valde vi de här från din sko, 149:- tycker jag var ett bra pris. Eftersom jag fortfarande kommer ihåg hur ont det gjorde att skrapa upp sina tår där man cyklade och sånt när man va liten, så valde vi ett par som täcker tårna. Jag köpte inga till mej själv, blev för snål när jag väl va där. Hittade dock några stycken som jag ska klämma på en annan dag.

Självklart måste man ha fina fötter nu på sommaren. Kalle tyckte det va snyggt med mörklila tånaglar :)


måndag 6 juni 2011

Första badet i sjön

Idag blev det premiärbadet i Bönern. P och jag badade bara benen men Kalle han va i! Lite kallt va det men Kalle badade tills han va blå om läpparna :)




fredag 3 juni 2011

Fredag

Har lite fredagsmys med mina killar innan det är dags för mig att traska iväg till jobbet.


torsdag 2 juni 2011

I´m in love

Idag va vi iväg till Kolmårdens djurpark, mest för att aktivera våra årskort. Så nu när det är fixat kan vi åka hur ofta vi vill. Och där mötte jag bland det sötaste jag sett, en liiiten gris!
 Gud så gullig och vad jag vill ha en nu!




Kalle och morfar