söndag 6 mars 2011

Underbara vår!!!







Hoppa i vattenpölar är skoj!



Igår va vi på Lek och buslandet i Örebro tillsammans 
med nästan hela tjocka släkten!

4 kommentarer:

  1. ok.. va bra.. :) jag förstår om det kan ha blivit för mycket.. det tyckte jag med. jag var nog lite tvär när jag skrev just den kommentaren som jag gjorde.

    ok.. är det skönt att vara tillbaka i finspång då??

    Tack skorna kommer nog bli användbara här igen.. vi hoppas på att tove får ett syskon i början på nästa år.. men vi får se om det tar sig någon gång..

    kram alexandra.

    SvaraRadera
  2. då verkar ni trivas allihop iaf.. skönt att dagis fungerar bra.. det önskar jag att det gjorde här. tove trivs sådär och jag har ångest varje dag jag lämnar henne där.. jag önskar faktiskt att jag bodde kvar i örebro ibland.. denna flytten till gbg har tärt på mig så enormt mycket..

    men att jag och eddy och tove får vara tillsammans är bättre än att eddy veckopendlar..

    ja jag hoppas med på ett + snart.. hihi.. vi tänkte börja verkstan i april. :)
    ni har inga planer på syskon ??

    SvaraRadera
  3. Roligt att du är med och tävlar i Goodiebagen på min blogg. Just nu tävlar du med 1 lott. Du kan öka dina chanser att vinna genom att komma tillbaka och kommentera. För varje dag du kommenterar tävlar du med ytterligare en lott.

    Lycka till!!

    SvaraRadera
  4. Nu ligger vinnaren uppe i tävlingen i samarbete med madebyemma. Titta in här http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2011/03/08/4798463-grattis-till-din-vinst/#kommentarer för se vem som vann

    SvaraRadera